СуперСадовод
 • Евровидение — 2012 — Rona Nishliu — Suus (Албания)

  Në këtë botë, dashuria s’jeton më
  Koha më për ne ska kohë, jo
  Jooo, ooh ohh ohh
  Joooo ohhhhh ohhhh

  Koha për ne ska kohë
  Atëron aeroplani im
  Në … drita.. shpirtit tende
  Me beryla ngjiten sot

  Ata që dje s’jetonin dot
  Për këtë ….. ska rëndësi
  ……. u përbin
  Nesërmet nuk sjellin gjë
  Vec shpres pas shpres dhe marrëzi

  Më ler ni të qaj
  Qaj
  Qaj
  Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
  Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

  Më ler ni të qaj
  Qaj
  Qaj
  Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
  Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani

  Më ler ni të qaj
  Qaj
  Qaj
  Se këtë gjë mas te miri di ta bëj tani
  Se këtë gjë mas të miri di të bëj tani • Нравится
  Оставьте Ваш комментарий

  Пожалуйста напишите комментарий  Яндекс.Метрика